Basis website

Wat is een basis website?

Een basis website is een standaard template die ik gemaakt heb voor een fictief bedrijf. Momenteel zijn er 2 template websites beschikbaar. Zie de voorbeelden hieronder. 

Als u kiest voor een basiswebsite dan kunt u dus een keuze maken van een van de onderstaande templates. Nadat de keuze is gemaakt gaan we deze template personaliseren op uw bedrijf. 

Website maken
Bouwbedrijf Berkers

Bouwbedrijf Berkers (template 1)

Dit is een moderne stijl website. Door de grote blokken en foto’s oogt de website professioneel maar ook overzichtelijk. De website zelf is voor een fictief bouwbedrijf gemaakt om u een idee te geven hoe het eruit kan komen te zien.

Kapper Berkers

Kapper Berkers (template 2)

Dit is een rustige maar overzichtelijke template. Deze is iets minder modern als template 1 maar dit geeft wel wat meer rust en voor sommige mensen meer duidelijkheid. Dit is ideaal voor kleine websites die niet extreem veel informatie hebben.

Voordelen en Nadelen basiswebsite

Wat zijn de voordelen?

Een groot voordeel van een basis website is dat het een stuk goedkoper is dan een maatwerk website. Daarnaast is de website sneller klaar omdat deze al ontworpen is. We hoeven enkel de website aan te passen aan uw bedrijf. Hierdoor kan uw website snel online staan. 

Wat zijn de nadelen?

De nadelen van een basis website is dat je vast zit aan het ontwerp. Dit wil zeggen dat er geen ruimte is voor eigen ideeën en wensen. Daarnaast is ook het aantal pagina’s voor u bepaald.

“Creëer de WOW-factor voor de klant”

Waarom berkerswebsites?

BerkersWebsites is uw online partner op het gebied van websites. Als startende ondernemer kan ik veel voor u betekenen. Ik sta voor kwaliteit en door mijn enthousiasme hoop ik dat u net zo enthousiast wordt. Uw website wordt maandelijks geüpdatet en gecontrolleerd.

Ziet u net als ik het ook zitten om zaken te doen? Aarzel dan niet en neem meteen contact op!

 

Logo BerkersWebsites
Mobile first

Mobile first!

Omdat meer dan de helft van alle zoekopdrachten via een smartphone of tablet gebeurt, heeft Google besloten dat mobiel geschikte websites voorrang krijgen in de zoekresultaten. Daarom zorg ik ervoor dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is. Dit noemen ze “responsive”, wat eigenlijk inhoud dat we streven naar de optimale web-ervaring voor diverse apparaten. Daarnaast test ik ook in verschillende webbrowsers en schermresoluties. De enige browser die ik niet test is windows explorer maar dat komt omdat windows zelf al heeft aangegeven deze niet meer te ondersteunen.

Goed leesbaar op mobiele apparaten Ontwikkeld voor diverse browsers Meerdere schermresoluties