Basis website

Wat is hostnet?

Hostnet is een groot bedrijf wat webhosting aanbiedt. Wat webhosting is lees je hieronder.

Webhosting is simpelweg gezegd een stukje webruimte huren bij een hostingprovider. Dit gebeurt op servers waarop je de bestanden van jouw website opslaat. Deze servers staan 24/7 in verbinding met het internet waardoor jouw website altijd bereikbaar is voor bezoekers.

Website maken
Voordelen en Nadelen basiswebsite

Webhosting

Ga naar hostnet.nl hier zie je vervolgens 4 verschillende services. Klik de eerste aan namelijk “WordPress Hosting”.

WordPress Hosting-pakket

Als je op het tabblad WordPress Hosting bent staan hier drie pakketten. Kies hier vervolgens voor het 50GB pakket. Dit is de beste keus omdat deze website niet snel vol zal lopen omdat je genoeg opslag hebt.  

“Creëer de WOW-factor voor de klant”

Waarom berkerswebsites?

BerkersWebsites is uw online partner op het gebied van websites. Als startende ondernemer kan ik veel voor u betekenen. Ik sta voor kwaliteit en door mijn enthousiasme hoop ik dat u net zo enthousiast wordt. Uw website wordt maandelijks geüpdatet en gecontrolleerd.

Ziet u net als ik het ook zitten om zaken te doen? Aarzel dan niet en neem meteen contact op!

 

Logo BerkersWebsites
Mobile first

Mobile first!

Omdat meer dan de helft van alle zoekopdrachten via een smartphone of tablet gebeurt, heeft Google besloten dat mobiel geschikte websites voorrang krijgen in de zoekresultaten. Daarom zorg ik ervoor dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is. Dit noemen ze “responsive”, wat eigenlijk inhoud dat we streven naar de optimale web-ervaring voor diverse apparaten. Daarnaast test ik ook in verschillende webbrowsers en schermresoluties. De enige browser die ik niet test is windows explorer maar dat komt omdat windows zelf al heeft aangegeven deze niet meer te ondersteunen.

Goed leesbaar op mobiele apparaten Ontwikkeld voor diverse browsers Meerdere schermresoluties