Maatwerk website

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website is het ideale pakket als u uw website naar een hoger niveau wilt tillen. Samen gaan we rond de tafel zitten (nu natuurlijk online) om ervoor te zorgen dat wat u in uw hoofd heeft te realiseren. U bepaald van A-Z hoe de website eruit komt te zien.

Website maken
Voordelen en Nadelen maatwerkwebsite

Wat zijn de voordelen?

De voordelen zijn natuurlijk dat u een unieke website heeft die uw bedrijf vertegenwoordigd op een professionele manier. U heeft de leiding in het gehele proces. Samen komen we tot een mooi eindresultaat.

Wat zijn de nadelen?

De nadelen zijn dat het een stuk prijziger is dan een standaard website. Dit komt omdat er meer tijd in moet worden gestoken. Daardoor zal het ook langer duren voordat de website online staat.

“Creëer de WOW-factor voor de klant”

Waarom berkerswebsites?

BerkersWebsites is uw online partner op het gebied van websites. Als startende ondernemer kan ik veel voor u betekenen. Ik sta voor kwaliteit en door mijn enthousiasme hoop ik dat u net zo enthousiast wordt. Uw website wordt maandelijks geüpdatet en gecontrolleerd.

Ziet u net als ik het ook zitten om zaken te doen? Aarzel dan niet en neem meteen contact op!

 

Logo BerkersWebsites
Mobile first

Mobile first!

Omdat meer dan de helft van alle zoekopdrachten via een smartphone of tablet gebeurt, heeft Google besloten dat mobiel geschikte websites voorrang krijgen in de zoekresultaten. Daarom zorg ik ervoor dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is. Dit noemen ze “responsive”, wat eigenlijk inhoud dat we streven naar de optimale web-ervaring voor diverse apparaten. Daarnaast test ik ook in verschillende webbrowsers en schermresoluties. De enige browser die ik niet test is windows explorer maar dat komt omdat windows zelf al heeft aangegeven deze niet meer te ondersteunen.

Goed leesbaar op mobiele apparaten Ontwikkeld voor diverse browsers Meerdere schermresoluties